Duarte: ‘Nu is voor Heracles het beste moment om te verkopen’

Heracles Almelo-middenvelder Lerin Duarte baalt stevig van het feit dat zijn werkgever een bod van Ajax naast zich neer heeft gelegd. De middenvelder, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op de oefenstage door Azië, voert de druk in TC/Tubantie flink op.

“Ik denk dat dit voor Heracles het beste moment is om te verkopen, want volgend jaar loopt mijn contract af”, waarschuwt Duarte de clubleiding van Heracles. Voorzitter Jan Smit wees het eerste bod van Ajax af, omdat deze ver onder de vraagprijs zou zijn. Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet al weten dat zij niet met een hoger bod zullen terugkomen.

“Heracles is de ideale club om je als jonge speler door te ontwikkelen, voor mij is dit het beste tussenstation geweest dat ik me kon wensen. Maar ik ben nu toe aan een hoger niveau”, besluit Duarte stellig.

Tekst: Soccernews

Zie ook eerdere berichten:
22-05-2013:Duarte houdt hoop op Ajax
21-05-2013:Smit hekelt communicatie Overmars inzake Duarte: ‘Hebben Ajax redelijk voorstel gedaan’
21-05-2013:Heracles veegt bod Ajax op Duarte van tafel

Related posts