There are no ads, please add some


De Boer: ‘Het is tijd voor een volgende stap voor Eriksen’

Christian Eriksen is een van de Ajacieden die komende zomer zeer waarschijnlijk zijn heil buiten Nederland gaat zoeken. Na drie landskampioenschappen op rij lonken de Europese topcompetities voor de Deense spelmaker. Trainer Frank de Boer kan leven met een vertrek van zijn sterkhouder.

“Het is tijd voor een volgende stap”, erkent De Boer op de officiële website van Ajax. “Christian Eriksen is dit seizoen nóg dominanter en stabieler geworden. Hij heeft een heel goede ontwikkeling doorgemaakt. Al moet Chris soms nog beter beseffen waar hij staat, zodat hij met zijn traptechniek nog dreigender voor de goal kan zijn.”

“Als hij nog gretiger wordt, wordt hij een wereldspeler”, voorspelt De Boer, die hem geen advies over een volgende club wil meegeven. “Ik denk dat hij zich overal heel snel aanpast.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts