‘Muniesa voor twee jaar naar Sociedad’

Volgens diverse Spaanse media speelt Marc Muniesa met ingang van komend seizoen voor Real Sociedad. De centrumverdediger van Barcelona zou enkele dagen geleden officieel te horen hebben gekregen dat hij geen contractverlenging aangeboden krijgt en vervolgens een overeenkomst met Real Sociedad voor twee jaar hebben afgesloten.

De 21-jarige Muniesa werd vorig jaar zomer met Ajax in verband gebracht, maar een zware knieblessure zette een streep door de transfer. In februari maakte Muniesa zijn rentree in het elftal van Barcelona B. Daar groeide hij tot basiskracht uit. Momenteel bereidt Muniesa zich met Jong Spanje voor op het EK onder-21. In de groepsfase is onder meer Jong Oranje de opponent.

Muniesa werd de laatste weken wederom met Ajax in verband gebracht. “Dat heb ik ook gelezen, maar ik heb niets van Ajax gehoord. Dat is iets van de media. Ik blijf er rustig onder. Ik weet dat ik veel minuten kan maken als ik fit ben”, reageerde hij eerder deze maand.

Tekst: Voetbalzone

Related posts