Van Kessel hoopt op stap naar Ajax 1

Gino van Kessel kwam vorig jaar naar Ajax en werd verhuurd aan Almere City. Dit voorjaar keerde hij terug bij Ajax A1 waar hij meespeelde in de Copa Amsterdam en het Terborg Toernooi. Hij wist daarin vijfmaal te scoren. “Het geeft een heerlijk gevoel”, vertelt de spits tegenover Ajaxshowtime.com. “Het is fantastisch om als spits terug te keren bij een club, tijdens twee toernooien mee te doen, en twee keer topscorer te worden.”

Bij Almere City ging het Van Kessel een stuk moeilijker af. Hij scoorde slechts een keer in een half seizoen. “Het was denk ik een mindere periode die ik onderging en waar ik uit moest zien te komen. Dat was helaas niet zo gemakkelijk en daardoor heb ik bij Almere niet zo veel kunnen scoren.”

Hij hoopt zich in de kijker bij Frank de Boer te spelen. “Ik begin na mijn vakantie op 24 juni weer bij Ajax en dan ga ik er alles aan doen om mezelf weer beter te maken. Na een week wordt er dan gekeken wie er bij het eerste elftal blijft en wie er naar Jong Ajax gaat. Ik hoop dan de stap naar het eerste te kunnen maken.”

Bron: Ajaxshowtime


Gino van Kessel in actie op het Terborg Toernooi

Related posts