Flinke stoelendans maakt trainersstaf bij Ajax jeugdopleiding compleet

Naast het eerste elftal is Ajax ook al druk bezig de eigen jeugdopleiding te hervormen. De club heeft inmiddels de complete trainersstaf voor volgend seizoen compleet en voegde daarbij enkele oud-spelers toe aan het team van individuele trainers.

Gery Vink verruilt bij Ajax de beloften voor de A2. Zijn plek zal ingenomen door Alfons Groenendijk, die op zijn beurt vervangen zal worden door huidig B1-trainer Orlando Trustfull bij de A1. De lege plek bij het hoogste b-elftal wordt dan weer overgenomen door Said Ouaali, die overkomt van Ajax A2.

Ook bij de jongste jeugd is de trainingsstaf compleet. Zo zal de van psv overgekomen Willem Weijs de pupillen van de E3 onder zijn hoede krijgen, terwijl de van Almere City overgekomen Marco van Galen zich zal richten op het nieuwe elftal, de F2.

Over de hele jeugdopleiding zullen bovendien oud-spelers als Kiki Musampa, Nordin Wooter zich bij het team van individuele trainers. Zij worden vergezeld door Arturo ten Heuvel en Leonardo Mouwen. Voormalig jeugdtrainer Patrick Ladru gaat aan de slag als hoofd jeugdcoördinator, een positie die tot voor kort werd bekleed door Michel Kreek.

Tekst: Soccernews

Related posts