Hoesen: ‘Net vakantie naar Mexico geboekt’

Danny Hoesen mag als vervanger van de geblesseerde Jürgen Locadia mee met Jong Oranje naar het EK in Israël. Daar moest hij wel zijn vakantie voor afzeggen. “Mijn vriendin had net vanaf 7 juni een vakantie in Mexico geboekt toen de bondscoach belde dat Jürgen liesproblemen had”, zegt Hoesen in De Telegraaf. “Dat wordt annuleren.”

Hoesen kon er gisteren op de laatste training in Lisse nog niet bij zijn. “Ik was in Londen”, zegt Hoesen. “Zoals je misschien weet, heb ik daar als speler van Fulham drie jaar in een gastgezin gewoond. Soms komen ze bij mij en af en toe ga ik daar op bezoek.”

Maandagavond meldde hij zich in het Van der Valk hotel in Sassenheim. Vandaag vertrekt hij met Jong Oranje naar Haifa. “Ik was in eerste instantie erg teleurgesteld dat ik er niet bij was, maar meneer Pot heeft het wel goed uitgelegd. Hij zei dat ik op de stand-by list stond. Dan reken je er niet op dat je er alsnog bij komt. Maar ik heb mijn kans toch gekregen.”

Tekst: Goal.com

Zie eerder bericht:
27-05-2013: Hoesen alsnog naar jeugd-EK

Related posts