‘Drie miljoen euro scheidt Eriksen nog van Dortmund’

Borussia Dortmund heeft een bod van twaalf miljoen euro bij Ajax neergelegd voor Christian Eriksen, zo weet Sporten dinsdag te melden. Ajax hanteert een vraagprijs van vijftien miljoen euro, waardoor het gat tussen vraag en aanbod op dit moment nog drie miljoen is.

Volgens het Deense medium is deze kloof zeker niet onoverkomenlijk. Ajax houdt de vraagprijs vooralsnog bewust hoog, omdat zij weet dat Dortmund 37 miljoen euro krijgt bijgeschreven van Bayern München voor Mario Götze. Jürgen Klopp heeft zijn clubleiding al aangegeven Eriksen graag te willen halen, omdat hij uitstekend in de speelstijl van Die Borussen past.

Ook de Deens international heeft zich recent positief uitgelaten over een vervolg van zijn loopbaan bij de verliezend Champions League-finalist. Een vertrek uit Amsterdam na drie landskampioenschappen op rij lijkt deze zomer dan ook zeker.

Tekst: Soccernews

Related posts