Enoh ziet niets in terugkeer naar Ajax

Eyong Enoh ziet het niet zitten om na zijn verhuurperiode terug te keren bij Ajax. De middenvelder hoopt dan ook dat de clubleiding een overeenkomst zal bereiken met Fulham. Dat heeft het Algemeen Dagblad gemeld.

De 27-jarige speler werd sinds de winterstop verhuurd door Ajax en de afgelopen maanden liet Enoh een goede indruk achter op trainer Martin Jol. De oefenmeester liet al weten dat hij tevreden was over de ontwikkeling van de in Kameroen geboren speler.

Volgens het eerdergenoemde medium is Fulham bereid om een aardig bedrag op tafel te leggen om het nog tot medio 2015 lopende contract van Enoh af te kopen. De Engelsen zien het echter niet zitten om drie miljoen euro, het bedrag dat zeer waarschijnlijk in het contract van Enoh is opgenomen, neer te tellen.

Tekst: Soccernews

Related posts