Deens talent Jeppe Hansen (16) zou graag route Fischer bewandelen

Op een groot internationaal toernooi in Leusden deed het Deense Velje Boldklub Kolding afgelopen weekend mee. Bij het jeugdteam zaten enkele Deense grote talenten, waaronder Jeppe Hansen (16). Hij zou nog weleens in de toekomst de overstap naar Ajax kunnen maken.

Alle Denen zouden volgens het artikel in het AD van Amersfoort ‘dromen van een transfer naar Ajax’. De jongen Hansen is geen groot fan van Christian Eriksen. ‘Wij kijken vooral naar Viktor Fischer. Ook de andere Denen van Ajax zijn goed. Daarom is Ajax voor ons de populairste club. Met Velje heb ik nog gespeeld tegen de oude club van Fischer. Toen was hij al naar Ajax vertrokken.’

Zijn coach, Kim Engstrom, gunt het talentje wel een transfer naar Ajax. ‘Het zou heel mooi zijn als Jeppe de weg van Viktor Fischer volgt. Hij is één van onze grootste talenten en heeft al een contract. Hopelijk speelt hij eerst nog een paar jaar in het eerste van Velje en gaat hij daarna naar het buitenland. Nee, dat vinden wij niet jammer. Daar leeft de club van.’

Tekst: Ajaxshowtime.com

Related posts