Sigthórsson: ‘Ik denk dat ik een andere spits ben dan Hoesen’

Kolbeinn Sigthórsson denkt dat hij en Danny Hoesen weinig met elkaar gemeen hebben. De spits van Ajax vindt zijn ploeggenoot een heel andere spits dan hijzelf is. Dat legde de IJslander uit voor de camera van Ajax TV.

“Ik denk dat ik een andere spits ben dan Danny”, zo vertelde Sigthórsson. “Ik loop misschien iets meer dan hij, hij is meer een echt aanspeelpunt en ik ben wat beweeglijker.” Ook sprak de international van IJsland hoe zijn seizoen is verlopen. “Ik had verwacht het hele seizoen te spelen en dat ik fit zou blijven, maar uiteindelijk had ik pech en moest ik het eerste deel van het seizoen missen”, zo ging Sigthórsson verder. “Toen was ik fit in Brazilië en keek ik uit naar de tweede seizoenshelft. Uiteindelijk ging het veel beter en kon ik belangrijke doelpunten maken in de eindfase. Ik had moeite om in mijn ritme te komen, maar toen ik mijn oude conditie voelde, ging het beter.”

Tekst: Soccernews

Related posts