Ajax Vrouwen vieren 1-jarig bestaan

Het is dit weekend precies een jaar geleden dat er op de Toekomst een historische gebeurtenis plaatsvond: de oprichting van de Ajax Vrouwen. Sindsdien heeft manager vrouwenvoetbal Marleen Molenaar de acceptatie voor de nieuwe tak zien groeien. Nu oogsten zij en de speelsters louter lof. ,,Ze werken keihard aan hun passie.’’

Op de dag dat de Ajax Vrouwen precies één jaar bestaan, aanstaande zaterdag, treden ze in eigen huis aan tegen psv/FC Eindhoven. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om de derde plaats. Molenaar hoopt dan ook dat de fans nog eenmaal in groten getale opdraven om de ploeg aan te moedigen. De wedstrijd op de Toekomst begint om 15:00 uur uur. Vanwege het eenjarig bestaan, worden er extra feestelijke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen toeschouwers voor de wedstrijd meedoen aan het ‘Doel van Aegon’ en op de foto met mascotte Lucky. Verder maken ze gratis kans op het nieuwe uitshirt van Ajax en worden er na afloop extra ballen het publiek ingeschoten.

Tekst: Ajax.nl

Related posts