Poulsen heeft het naar zijn zin bij Ajax en denkt niet aan Kopenhagen

Christian Poulsen denkt er niet over na om Ajax in de zomerstop te verlaten om weer aan de slag te gaan bij FC Kopenhagen. De middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2014, heeft het namelijk uitstekend naar zijn zin in Amsterdam.


“Ik vind het fijn dat ik word gelinkt aan FC Kopenhagen, omdat ik mooie herinneringen over heb gehouden aan die club”, zo tekende het Deense Sporten op uit de mond van Poulsen. De Deense speler kwam tussen 2000 en 2002 uit voor Kopenhagen.

Aan een vertrek denkt Poulsen niet. “Ik moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb hier en ernaar uitkijk om nog een jaar voor Ajax te spelen”, zo ging Poulsen verder. “Ik speel bij een goede club, dus eigenlijk kijk ik niet verder.”

Een langer verblijf bij de huidige landskampioen sluit de defensieve middenvelder dan ook niet uit. “Als het goed gaat komend jaar en de club wil mijn contract verlengen, dan zullen we zeker om de tafel gaan. Op mijn leeftijd bekijk ik per seizoen wat ik ga doen. Momenteel denk ik nog niet aan contractverlenging.”

Tekst: Soccernews
Related posts