De Boer: ‘Maher pas in beeld bij vertrek Eriksen’

Frank de Boer is er vrijwel zeker van dat Christian Eriksen Ajax komende zomer zal verlaten. Pas bij een vertrek van de Deen is er ruimte voor de komst van Adam Maher.

“Als er voor hem geen clubs komen, dan hebben ze er geen verstand van”, sprak De Boer vrijdag duidelijke taal op de persconferentie. De Deense spelmaker wordt al lange tijd in verband gebracht met een buitenlandse transfer en staat zelf ook open voor een vertrek.

Pas al Eriksen Amsterdam heeft verlaten, komt Maher in beeld als opvolger. “Zo hebben we dat afgesproken”, laat De Boer weten. De AZ-middenvelder staat ook op de verlanglijst van psv, maar doordat Ajax verzekerd is van Champions League-voetbal, lijken de Eindhovenaren het onderspit te delven.

psv-trainer Dick Advocaat beseft dan ook dat de komst van Maher niet vanzelfsprekend is. “Nu wordt het denk ik moeilijk.”

Tekst: Goal.com

Related posts