Nieuwe uitshirt nu al ter discussie

Gisteren liet onze aanvoerder Siem de Jong het nieuwe uitshirt zien voor het volgende seizoen. Wat opviel uiteraard was de kleurencombinatie zwart en roze. Over smaak valt te twisten. Toch wil je geen uitgebreide discussie over een shirt. Zeker de sterren en de kampioensbadge horen wat ons betreft in het goud. De AFCA Supportersclub reageert als volgt.

Nu al krijgen wij veel telefoontjes en opmerkingen over het nieuwe shirt vanuit supporters. En ook op de sociale media lopen de meningen flink uiteen. We zullen daarom op korte termijn dit gaan aankaarten bij Ajax. We verzamelen de input en geven de signalen door. Mail een reactie via ons contactformulier (en wordt direct lid als je nog geen lid bent).

Een supporter verwoordt het aldus:
Voetbal gaat vooral over eergevoel ! En het eergevoel word bij de supporters dankzij dit shirt op een zeer onaangename manier aangetast. En volgens mij vertegenwoordigen wij de supporters!

Wellicht moeten we aandringen op invloed op het shirt vanuit de supporters. Dan kan een boel ellende worden bespaard.

Tekst: AFCA Supportersclub

Related posts