Blind: ‘Mijn vader zou trots zijn als ik mijn hele carrière bij Ajax zou spelen’

Daley Blind sluit niet uit dat hij zijn hele carrière in actie zal komen in het shirt van Ajax. De zoon van Danny Blind liet namelijk in gesprek met Voetbal International weten dat zijn vader het geweldig zou vinden als hij zijn hele carrière voor Ajax zou spelen.


“Mijn vader heeft weleens tegen me gezegd dat hij trots zou zijn als ik mijn hele carrière bij Ajax zou spelen”, begon Blind zijn uitleg. “Hij heeft hier zelf dertien jaar gespeeld en alles gewonnen wat er te winnen valt. Maar dat waren andere tijden. We zullen zien hoe het loopt.”

Onlangs verlengde de linksback zijn contract met drie jaar tot medio 2016. “Het feit dat ik drie jaar langer blijf, zegt in elk geval genoeg over de perspectieven die ik bij Ajax zie. We spelen voetbal dat bij me past, we hebben succes en iedereen is ervan overtuigd dat we nog flinke stappen kunnen maken. Daar wil ik zeker de komende jaren nog onderdeel van uitmaken.”

De mandekker had de mogelijkheid om te vertrekken naar buitenlandse clubs, maar deed dat niet. “Ik noem geen namen, maar er was concrete belangstelling uit binnen- en buitenland. Daar zaten een paar clubs bij. Maar het is steeds mijn insteek geweest bij Ajax te blijven”, zo sloot Blind af.

Tekst: Soccernews

Related posts