Spelfout in felicitatie Oger aan Ajax

Een nogal opvallende felicitatie van kledingsponsor Oger aan Ajax zondagmiddag. Het kledingmerk liet met een felicitatie op de reclameborden in de Arena weten trots te zijn op de 32e landstitel van Ajax. Alleen spelde Oger de gelukswens niet helemaal lekker…

‘Oger feliciteerd Ajax met de 32e landstitel!’ Stond er op de borden te lezen, waar ‘feliciteerd’ natuurlijk met een t gespeld had moeten worden. Een van de directeuren van het kledingbedrijf legt uit wat er is gebeurd. ‘Ik hoorde ervan op het moment dat ik naar buiten liep voor de huldiging. In het stadion was het me nog niet eens opgevallen. Aanvankelijk dacht ik, maakt niet uit, maar het bleek al snel viral te gaan. Dan is er weinig meer aan te doen, dus we dachten: handjes van het stuur en kijken waar we uitkomen’.

Een aantal foutjes achter elkaar lag ten grondslag aan de ongelukkig gespelde felicitatie. ‘De opdracht voor de opmaak is, correct, doorgegeven, maar fout teruggekomen en dat is door ons weer over het hoofd gezien. Maar ach, there’s no such thing as bad publicity…’

Tekst: AT5

Related posts