Siem de Jong vanavond te gast bij Pauw en Witteman

Afgelopen zondag won Ajax voor de derde maal op rij het landskampioenschap. Na de overtuigende overwinning op Willem II (5-0) in Amsterdam hebben zo’n 50.000 supporters trainer Frank de Boer en zijn spelers bij de ArenA in Amsterdam toegezongen tijdens de huldiging van de ploeg.

Het veroveren van de landstitel betekent dat Ajax voor de vierde maal op rij mee mag spelen in de Champions League. De derde overwinning is tevens de derde titel die trainer Frank de Boer binnenhaalt met Ajax.

Siem de Jong is de aanvoerder van het team. De grote vraag is of hij er volgend seizoen nog bij is wanneer de Amsterdammers een poging gaan doen de vierde titel op rij te pakken. De Jong sprak eerder dit seizoen al een voorkeur uit voor de Bundesliga. Vanavond is de aanvoerder te gast bij Pauw en Witteman om de derde landstitel en zijn toekomstplannen te bespreken. De uitzending begint om 23:00 uur op Ned1.

Tekst: Vara.nl

Related posts