Moisander: ‘We kunnen vaker kampioen worden en echt iets laten zien in de CL’

Ajax vierde zondag het derde kampioenschap op rij en de goede prestaties van de Amsterdammers blijven ook in het buitenland niet onopgemerkt. Christian Eriksen en Toby Alderweireld worden in verband gebracht met diverse grote clubs en Siem de Jong heeft aangegeven ook wel wat te voelen voor een nieuw avontuur. Niklas Moisander hoopt dat de huidige spelersgroep bij elkaar kan blijven en zal met Eriksen, Alderweireld en De Jong gaan praten.

Volgens Moisander is de rek er nog lang niet uit bij de landskampioen. “We kunnen met deze groep mooie dingen laten zien”, zei de Finse verdediger tegen NUsport. “Dat moeten de jongens die weg kunnen zich wel beseffen. We kunnen nog vaker kampioen worden en echt iets laten zien in de Champions League.”

Assistent-trainer Dennis Bergkamp wil ook wat laten zien met Ajax in Europa. “Nu moeten we de stap maken naar de achtste finale van de Champions League”, zei de rechterhand van Frank de Boer tegen de NOS. “De uitdaging is er voor ons om, als er nieuwe spelers komen, om de nieuwe spelers goed neer te zetten en ze uit te laten groeien tot betere spelers. Wij gaan graag die uitdaging aan.”

Tekst: Voetbalzone



Related posts