There are no ads, please add some


Keeper Bijl vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar NEC: Volgende week medische keuring

Stan Bijl vertrekt mogelijk bij Ajax. De jeugdkeeper is in onderhandeling met NEC, zo laat Bijl zelf maandag weten tegenover AjaxFanzone.NL. Komende week ondergaat hij een medische keuring. Vorig seizoen was Bijl uitblinker met Ajax B1 op de Future Cup. Mede door zijn gestopte penalties tegen Barcelona bereikte de B1 de finale van het toernooi. Bijl is momenteel keeper van Ajax A2.

UPDATE 30-4 13:45uur: Ajaxshowtime heeft inmiddels, naar aanleiding van ons bericht, ook contact gezocht met Bijl en ons bericht ‘exclusief’ bevestigt (zie bericht).Stan Bijl pakt weer een penalty van Barcelona! – foto: @AjaxfanaticsStan Bijl in discussie met de zwaar irritante doelman van Barcelona – foto: Jan-Marnik


Tekst: AjaxFanzone.NL

Gerelateerde posts