Frank de Boer positief over samenwerking met Manchester United

Ajax heeft goede contacten met Barcelona, wat onlangs resulteerde in het op huurbasis aantrekken van Isaac Cuenca. Frank de Boer ziet een samenwerkingsverband met een andere Europese topclub helemaal zitten.

”De insteek is hartstikke goed bij zo’n constructie: Barcelona kan een voetballer speeltijd geven bij een goeie club, wij hebben een prima speler”, bespreekt De Boer met Voetbal International de voordelen van de samenwerking met de Catalanen. ”Volgens mij zal hij (Isaac Cuenca, red.) in Barcelona met enthousiaste verhalen terugkomen. Dat is fantastisch met oog op de toekomst.”

De oefenmeester van Ajax denkt dat een soortgelijke deal met de kersverse kampioen van Engeland kans van slagen heeft: ”Als er bij Manchester United talenten zijn die liever bij ons ervaring opdoen dan in de Engelse tweede divisie, kan dat een zeer interessante optie zijn”, aldus De Boer, die zijn hoop vestigt op Edwin van der Sar, directeur marketing in Amsterdam: ”Hij staat daar in hoog aanzien, dus die contacten zijn gemakkelijk te leggen. Zoals voor Marc Overmars en mij de deur bij Barcelona altijd openstaat.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts