Haastrup: ‘Het zou mooi zijn als we winnen en Ajax een weekje later kampioen wordt’

Philipp Haastrup verloor zondagmiddag met zijn ploeg Willem II met 3-1 in Arnhem van Vitesse. Daarmee lijkt het vonnis over Willem II geveld en wacht volgend seizoen de Jupiler League. De verdediger heeft echter nog hoop, al is de Duitser realistisch.

“De eerste helft waren we een beetje aan het zoeken. We kwamen niet echt in de duels en dan wordt het lastig tegen een ploeg als Vitesse”, aldus Haastrup tegenover de camera’s van Eredivisie Live.

De Tilburgers staan nu op het randje van degradatie. “We moeten realistisch zijn, we weten dat het heel erg moeilijk gaat worden. Maar we zullen nooit opgeven, er zijn nog twee wedstrijden te gaan. We hebben nog geloof. Het zou mooi zijn als we tegen Ajax kunnen winnen en ze een weekje later kampioen worden.”

Tekst: Soccernews

Related posts