Lurling waarschuwt: ‘Ajax wint niet zomaar in Breda’

De hoop van de supporters van PSV, feyenoord en Vitesse is morgenavond vanaf kwart voor negen nadrukkelijk gevestigd op NAC. De Brabanders kunnen de spanning bij de titelstrijd in de eredivisie enorm opvoeren door koploper Ajax in het Rat Verlegh Stadion te vloeren. NAC-spits Anthony Lurling wil graag zijn bijdrage leveren aan een zinderende climax van het seizoen en het Algemeen Dagblad stookt het vuurtje nog even extra op door in de kop te vermelden ‘Kakkerlak-Lurling’.

Anthony Lurling in AD Sportwereld: ‘Thuis zijn we sowieso een lastige tegenstander, voor iedereen. Zeker ook vanwege een ambiance op zaterdagavond in een stadion met 19.000 toeschouwers. Bovendien hebben we bewezen dat de topploegen niet zomaar even komen winnen in Breda, waar we dit seizoen Feyenoord bijvoorbeeld al op een gelijkspel hebben gehouden. Maar Ajax is nu op voorhand vanzelfsprekend dik favoriet.’

Dat het Algemeen Dagblad Lurling bestempeld als ‘kakkerlak’ is hoogst merkwaardig. In rotterdam is de Bosschenaar, ondanks of misschien wel dankzij, zijn verleden bij feyenoord namelijk op zijn zachtst gezegd ook niet geliefd. Wellicht dat die principes voor een goed resultaat zaterdag wel tijdelijk opzij gezet worden.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts