AFCA Supportersclub betrokken bij gesprekken over huldiging

De AFCA Supportersclub is samen met de SVA betrokken bij het overleg over een eventuele huldiging mochten wij voor de 3e opeenvolgende keer kampioen worden. Als Ajax a.s. zaterdag weet te winnen is het kampioenschap heel dichtbij.

Vandaag heeft er een gesprek plaatsgevonden waar supporterszaken bij was, Ajax, de AFCA SC, de SVA, politie en de gemeente Amsterdam vertegenwoordigt door burgemeester van der Laan. Al een tijd lang zijn wij in goede verstandhouding over verschillende onderwerpen met elkaar in gesprek onder andere over het huidige en toekomstige supportershome.

Vandaag kwamen de verschillende wensen en verwachtingen naar elkaar toe op tafel vanuit alle partijen over een eventuele huldiging. Er is nog geen definitieve beslissing genomen hoe alles er precies komt uit te zien. Dat wordt na het weekend definitief bekend. De locatie zal in ieder geval op dezelfde locatie zijn als vorig jaar. We houden jullie op de hoogte.

Tekst: AFCA SupportersclubRelated posts