Transfer Stekelenburg naar Fulham zo goed als rond

Voormalig Ajax-doelman Maarten Stekelenburg verdedigt zo goed als zeker volgend seizoen de clubkleuren van Fulham. De Engelse club is volgens diverse bronnen op een haar na akkoord met AS Roma over een transfersom van om en nabij de zes miljoen euro.

Vorige week werd al bekend dat The Cottagers de onderhandelingen met de Romeinen over de Nederlandse doelman hadden hervat. Deze zouden goed zijn verlopen, waardoor een akkoord dichterbij dan ooit is. De clubs ontmoeten elkaar na het huidige seizoen opnieuw, dan om de overgang af te ronden.

Stekelenburg was in januari al dicht bij een overstap naar Londen. De sluitpost reisde toen al af naar de Engelse hoofdstad in de veronderstelling dat een transfer in de maak was. Omdat Roma toen geen vervanger kon aantrekken, ketste de transfer alsnog af.

Roma zou op haar beurt ook al bezig zijn met een vervanger voor Stekelenburg. De Italianen zouden daarbij vooral oog hebben voor Braziliaanse doelmannen. Zo is oud-PSV’er Cássio Ramos één van de kandidaten, maar bijvoorbeeld ook Rafael Cabral van Santos.

Tekst: Soccernews

Related posts