‘De Boer op verlanglijstje AS Roma’

AS Roma kijkt met de nodige jaloezie naar de prestaties van Frank de Boer bij Ajax. De Amsterdammers maken zich vrijwel zeker op voor de derde landstitel op een rij en dat is ook opgevallen in de Rome. Volgens calciomercato.it moet De Boer dan ook zo snel mogelijk naar Italië gehaald worden.

Momenteel staat Aurelio Andreazzoli nog voor de spelersgroep bij Roma. Hoewel de prestaties onder de Italiaan beter zijn dan onder diens voorgang Zdenek Zeman, wil de club voor volgend seizoen liever een trainer aantrekken die zich inmiddels bewezen heeft als toptrainer.

De Boer is zelf weliswaar pas tweeënhalf seizoen actief als hoofdtrainer, maar zou volgens de clubleiding van Roma – met twee behaalde titels en een derde titel op komst – al voldoende bewezen te hebben uit het juiste hout gesneden te zijn. De Boer staat nog tot medio 2014 onder contract bij Ajax en gaf eerder te kennen graag langer te willen blijven.

Tekst: Soccernews

Related posts