Uitslag prijsvraag 11 april: Wie is de Ajacied op de foto? Wie wint een Ajax Track Jacket?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 11 april. De opgave bleek niet zo simpel, getuige het grote aantal foutieve inzendingen. Wie de Ajacied op de foto was tijdens de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en NEC Nijmegen van 11 april j.l.?: Nee, niet Eriksen, Fischer of Sigthorsson zoals velen dachten. Het was Lasse Schöne!! (zie foto beneden)!

Uit de goede inzendingen is Sanne Thomissen uit Beek als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Sanne, jij wint een Ajax Track Jacket (zie hieronder) aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnen enkele dagen verschijnt er weer een nieuwe prijsvraag op deze site met een foto gemaakt tijdens de wedstrijd Ajax-Heracles van 7 april j.l.. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en de prijs is dan Een origineel Ajax thuisshirt!!! Hou de site dus in de gaten en doe mee!!Wederom is het Lasse Schöne!


Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting


Related posts