Nieuwe I-magazine week 17 met o.a alles over Ajax-H’veen en een column over Gerrie Muhren

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 17 editie uiteraard alles over Ajax-Heerenveen: Het wedstrijdverslag, de spelersrapporten, een interview en uiteraard ook nu weer de mooiste foto’s! Verder o.a. een mooie column van Jaap Visser over Gerrie Muhren: ‘Don’t worry zingt Ajax voor gerrie Muhren’ en nog veel meer! Kortom: opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Related posts