Blind verlengt contract met Ajax met drie jaar: ‘Ik voel me een echte Ajacied’

Daley Blind heeft zijn aflopend contract met Ajax met drie seizoenen verlengd. Beide partijen spraken de afgelopen weken over het voorzetten van de contractuele samenwerking. “Ik ben enorm blij dat beide partijen er vandaag zijn uitgekomen”, claimt de 23-jarige verdediger.

“In mijn hart heb ik altijd gehoopt dat ik met Ajax overeenstemming zou bereiken”, verzekert Blind op de website van Sport-Promotion. “Het is geweldig om van dit team deel te mogen uitmaken. Ik voel me een echte Ajacied en dat zal ik dus nog wel even blijven.”

Blind vindt zich nog jong genoeg om pas over een paar jaar een eventuele stap naar een buitenlandse club te maken. “Voorlopig voel ik me bij Ajax nog heel goed thuis.” Blind is bezig aan zijn zesde seizoen bij Ajax en werd in het seizoen 2009/10 aan FC Groningen verhuurd. De zoon van oud-verdediger Danny Blind speelde 67 duels in de hoofdmacht van Ajax en kan zijn derde landstitel op rij winnen.

Tekst: Voetbalzone

Related posts