Fotoverslag Ajax Vrouwen – Standard Luik Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag in België met 1-1 gelijkgespeeld tegen Standard Luik. Op papier een knap resultaat tegen de koploper, maar er had meer ingezeten. Vooral gezien de twee grote kansen tegen het einde, maar respectievelijk Babiche Roof en Sabine Becx konden het net niet vinden. Het scheelde centimeters of Babiche Roof had zich zaterdagmiddag onsterfelijk gemaakt. Nu trof de invalster de lat, waardoor het 1-1 bleef tussen de vrouwen van Ajax en Standard Luik. Een knappe prestatie op papier, maar naderhand waren er gemengde gevoelens. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig om enkele plaatjes te schieten.

KLIK HIER VOOR HET TEKSTVERSLAG VAN DIT DUEL


De plaats van handeling in Luik


Natuurlijk aanwezig!


Shake hands


En nog maar een keer!


Het golfde op en neer
De kans op drie punten……………….Related posts