Extra verkeersdrukte rondom Ajax – Heerenveen: Kom op tijd!

Koploper Ajax speelt vrijdagavond de belangrijke thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de Amsterdam ArenA. De aftrap van het duel is om 20:00 uur. De ArenA opent zijn deuren vanaf 18:30 uur. Vanwege de verwachte verkeersdrukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen. Ajax is nog vier duels verwijderd van het slot van de Eredivisie en ligt op koers voor de 32e landstitel in de clubhistorie.

Houd rondom Ajax – Heerenveen rekening met extra verkeersdrukte in het ArenAPoort-gebied vanwege gelijktijdige evenementen in de Ziggo Dome en de Heineken Music Hall. Vooral bij P2 tot en met P6 wordt het drukker dan normaal. Ajax verzoekt alle fans op tijd van huis te vertrekken.

Ajax roept iedereen ook op om vroeg naar het stadion te komen om onnodige wachtrijen bij de ingang te voorkomen. De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit. Dat is uiteraard extra belangrijk in de jacht op het nieuwste landskampioenschap.

Tekst: Ajax.nl

Related posts