Koeman feliciteert Ajax alvast: ‘Verwacht niet dat het meer fout gaat’

Ajax wordt de terechte kampioen van de Eredivisie, zo stelt Ronald Koeman woensdag. Hoewel de strijd nog niet definitief is beslist in het voordeel van de Amsterdammers, voorspelt de feyenoord-trainer een derde landskampioenschap op rij voor de Godenzonen.

“Ze zijn zo sterk en zo stabiel, dat ik niet verwacht dat het nog fout zal gaan”, verklaart Koeman tegenover Voetbal International. “Dan vind ik een felicitatie wel op zijn plaats. Ze waren dit seizoen het beste, het meest compleet. Frank de Boer heeft geweldig werk geleverd en daarvoor moet je waardering opbrengen.”

Koeman zegt blij te zijn dat clubs met een goede jeugdopleiding het winnen van concurrende ‘koopclubs’. “Ajax en wij als feyenoord ook, laten zien dat je geen miljoenen uit hoeft te geven om toch succesvol te zijn.”

Tekst: Soccernews

Related posts