NAC: ‘Kaarten niet verkopen aan Ajax-fans’

NAC speelt op 27 april een thuiswedstrijd tegen Ajax. De Amsterdamse club kan kampioen worden en NAC neemt al voorzorgsmaatregelen.

De club uit Breda gaat fans waarschuwen dat ze hun kaartjes niet mogen doorverkopen aan Ajax-fans. NAC verwacht dat iets dergelijks op de loer ligt als Ajax kampioen kan worden in Breda. “Die angst is er een beetje”, zegt persvoorlichter Perry Hendriks aan Omroep Brabant.

“We gaan dan ook vanaf woensdag via verschillende kanalen supporters op het hart drukken om niet ondoordacht de kaarten door te verkopen. Het is een handeling die door de KNVB is verboden. Als onze supporters onbesuisd kaarten doorverkopen, kan dat worden getraceerd en consequenties tot gevolg hebben.”

Volgens Hendriks is het voornamelijk een voorzorgsmaatregel. “Tot op heden hebben we geen aanwijzingen dat dit al gebeur. Maar het is inderdaad lastig om te controleren. Toch doen we dit wel. We proberen te anticiperen op mensen die zich met deze verboden handel bezighouden. De club speurt op internet actief naar dit soort zaken.”

Tekst: GOAL.com

Related posts