Van Hanegem: ‘Ajax is de beste van het land’

Willem van Hanegem is ervan overtuigd dat afgelopen weekend de beslissing is gevallen in de strijd om het landskampioenschap. Dat Ajax voor de derde keer op rij de schaal in ontvangst mag nemen, is in zijn ogen niet meer dan terecht.

“Frank de Boer heeft gewoon de best voetballende ploeg van de Eredivisie en mag van mij de titel gaan ophalen”, zo stelt De Kromme in het Algemeen Dagblad. “Zo eerlijk moet je zijn, ook als je in je hart, zoals ik, deze keer graag feyenoord eens met die schaal had zien staan.”

“Het is echter een voldongen feit: Ajax is de beste van het land. Ik zou daar best een enthousiast verhaal over willen afsteken, maar ik denk dat zelfs De Boer dat belachelijk zou vinden. Ook hij weet dat hij er nog lang niet is, dat dit Ajax zich nog aanmerkelijk kan verbeteren en dat de tegenstand in eigen land soms lachwekkend is”, besluit Van Hanegem.

Tekst: Soccernews

Related posts