Bayern op tribune bij psv-Ajax voor Viktor Fischer

De komeetachtige ontwikkeling van tweedejaars A-junior Viktor Fischer (18) is ook bij Bayern München niet onopgemerkt gebleven. Een delegatie van de Duitse topclub bekeek de Ajacied tijdens het duel met psv (2-3) en zag de jonge Deen vooral in de eerste helft erg sterk spelen, zo meldt De Telegraaf.

Alleen al tussen de 22e en 26e minuut was Fischer drie keer dicht bij Ajax-succes. Bayern heeft Fischer in het vizier sinds zijn wervelende optredens van vorig jaar met Ajax A1 in de NextGen-series, de Champions League voor junioren.

Overigens – zo wordt rond de Duitse club bevestigd – is het niet de bedoeling dat Fischer deze zomer al een overstap maakt. De aanvaller ligt tot de zomer van 2017 vast bij Ajax. Bayern houdt zijn vorderingen nauwlettend in de gaten en wil (eventueel) in een later stadium zaken doen.

Tekst: De Telegraaf

Related posts