Alderweireld spaart Mertens: ‘Het is al treurig genoeg’

Toby Alderweireld is zijn belofte van afgelopen vrijdag niet nagekomen. De Belgische verdediger zou Dries Mertens een smsje sturen als de Ajacieden zouden winnen in Eindhoven.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-3 overwinning voor Ajax. Alderweireld besloot uiteindelijk toch om Mertens te sparen: “Het is al treurig genoeg”, was het eerste commentaar dat hij gaf tegenover Voetbalkrant.com, “”Nee, ik ga Dries niet sms’en. Ik denk de hij al treurig genoeg is.”

Over de wedstrijd zelf was de verdediger zeer te spreken: “Gezien de kansen die we hebben gekregen is de zege verdiend. We begonnen aarzelend, maar uiteindelijk kwamen we er voetballend uit. We hebben gevochten als strijders.” Het geplande smsje aan het adres van psv’er Mertens had de volgende strekking: “Jammer dat jullie weer een jaar moeten wachten.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts