‘Veel interesse voor Ajax-goalie Kramer’

Chiel Kramer is aan zijn laatste maanden bezig bij Ajax. De 21-jarige sluitpost, die zondag bij de wedstrijdselectie zit door de schorsing van Kenneth Vermeer, staat in de belangstelling van vele clubs. In Amsterdam wordt zijn contract niet verlengd.

“Er is veel interesse uit de eredivisie en Jupiler League, maar die is nog niet concreet”, zo vertelde Kramer in gesprek met De Telegraaf. De komende maanden zal duidelijk worden waar hij zijn voetballoopbaan gaat vervolgen.

Kramer zit zondag tegen psv voor het eerst bij de wedstrijdselectie. “Door de schorsing van Kenneth en blessure van Mickey van der Hart vallen alle puzzelstukjes nu toch nog op hun plaats. Of ik ervan droom dat ik moet invallen voor Jasper Cillessen? Ja, natuurlijk. Al hoop ik dat voor Jasper niet.”

Afgelopen dinsdag ging Kramer nog in de fout tegen Jong feyenoord. “Maar die blunder heb ik uit mijn hoofd gezet. Ik neem vooral het goede gevoel uit die wedstrijd mee naar Eindhoven. Verder ging het goed namelijk.”

Tekst: Soccernews

Related posts