Fischer: ‘Ik eis van mezelf nu ook de schaal’

Viktor Fischer hoopt aan het einde van het seizoen de schaal omhoog te houden. De aanvaller van Ajax weet dat de ploeg daarvoor zondag moet zien te winnen van psv. De ploeg zet dan een belangrijke stap naar een derde kampioenschap op rij.

“Mijn ploeggenoten hebben al de smaak van twee titels geproefd en ik eis van mezelf nu ook de schaal”, begon Fischer tegenover De Telegraaf. “Het is geen geheim dat het er goed uitziet als we van psv winnen, maar we mogen niet de fout maken over die wedstrijd heen te kijken.”

Daarom moet de ploeg zich nog niet al te druk maken over het kampioenschap. Eerst moet de aandacht gericht worden op de wedstrijd tegen psv. “We moeten als elftal in het ‘nu’ spelen, elke minuut van psv-Ajax meemaken.”

Tekst: Soccernews

Related posts