Van Rhijn: ‘Wij weten wat er wordt gevraagd in deze wedstrijd’

Ricardo van Rhijn heeft de plannen voor de uitwedstrijd tegen psv ontvouwd. De verdediger wil met zijn ploeggenoten er alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen. De koploper van de Eredivisie kan zo goede zaken doen in de strijd om het landskampioenschap.

“Als we daar winnen, hebben we daarna nog vier wedstrijden te gaan en mogen wij de titel niet meer uit handen geven. We gaan ook vol voor de winst. Bij een gelijkspel staan we weliswaar nog bovenaan, maar op een puntje spelen past niet bij ons. Ik denk dat de eerste twintig minuten heel belangrijk worden. Dat is de periode dat psv met het thuispubliek erachter druk zal willen zetten.”

Van Rhijn wil niet spreken van ‘druk’. “Druk is niet het goede woord. Natuurlijk is er ook bij ons een gezonde spanning, maar we weten wat er wordt gevraagd in dit soort wedstrijden. We hebben al eerder dergelijke belangrijke wedstrijden gespeeld. De sfeer is goed, het vertrouwen is er en we merken dat we in een goede flow zitten. Ik heb er zin in.”

Tekst: Soccernews

Related posts