Selectie voor duel met psv, Poulsen keert terug

Trainer Frank de Boer heeft vrijdagmiddag zijn selectie voor het duel van zondag met psv bekendgemaakt. Daarin één wijziging ten opzichte van vorige week. Keeper Chiel Kramer vervangt de geschorste Kenneth Vermeer in de selectie. Hij zal als reservedoelman op de bank plaatsnemen. Jasper Cillessen staat zondag onder de lat in Eindhoven. Christian Poulsen keert na een spierblessure terug op het middenveld.

De Boer en zijn selectie hebben zich op een normale manier voorbereid op de belangrijke wedstrijd tegen psv. “Er is geen aanleiding geweest om dat te veranderen. Er heerst bij ons een bepaalde spanning, maar dat is alleen maar goed voor het team. We weten dat we een gevoelige tik kunnen uitdelen aan psv.”

De selectie voor het duel met psv (zondag, 16:30 uur) ziet er als volgt uit:
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Toby Alderweireld, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Christian Eriksen, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Daley Blind, Lasse Schöne, Derk Boerrigter, Danny Hoesen, Thulani Serero, Joël Veltman, Mitchell Dijks, Viktor Fischer, Chiel Kramer, Ryan Babel

Tekst: Ajax.nl

Related posts