Ajax StreetWise Clinic 17 april in Almere

Woensdag 17 april vindt in Almere de laatste Ajax StreetWise clinic plaats. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen deze middag gescout worden voor het stadsteam van Almere dat op 15 mei mag deelnemen aan de Ajax StreetWise finale. Deze vindt dit jaar plaats op trainingscomplex de Toekomst.

Het startsein van de clinic zal worden gegeven door de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. Ook directeur marketing Edwin van der Sar, trainer Frank de Boer en een groot deel van de selectie van Ajax zijn op woensdag 17 april aanwezig. De clinic vindt plaats op het Cruijff Court Seedorf aan de Amsterdamweg in Almere. Het programma duurt van 13:00 – 16:30 uur, de inschrijvingen starten om 12.30 uur. De selectie van Ajax arriveert rond 13.30 uur.

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation, ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en samen te laten voetballen.

Tekst: Ajax.nl

Related posts