Video: Viktor Fischer zegt sorry tegen Anouk Hoogendijk

Een doelpunt van de maand-competitie is altijd lastig. Vaak is het een kwestie van smaak en dan kan een maker van een mooie omhaal wel eens buiten de prijzen vallen. Het overkwam Anouk Hoogendijk, maar ze vat haar ‘verlies’ sportief op.


Hoogendijk, middenvelder van het vrouwenteam van Ajax, scoorde op zaterdag 16 maart met een mooie omhaal de 1-1 tegen ADO Den Haag. De dames wonnen de wedstrijd op De Toekomst daarna met 2-1.

Lange tijd dacht Hoogendijk het doelpunt van de maand op haar naam te hebben staan, maar Viktor Fischer scoorde op 31 maart met een prachtige stift de 3-1 in het thuisduel met NEC Nijmegen. Hij kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van de Ajax-fans en won de prijs, maar zei wel sorry tegen Hoogendijk.Voetnoot van de redactie: Inmiddels heeft Anouk Hoogendijk laten weten dat de excuses van Viktor Fischer niet zomaar geaccepteerd worden. ‘‘Lieve Viktor, ik aanvaard je excuses als je zondag tegen psv weer zo’n mooi doelpunt maakt.’ Kijk en daar houden wij wel van!!!

Tekst: o.a Elfvoetbal

Related posts