Stichting KiKa bedankt Ajax-fans inzake donatie Denise

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het alweer een jaar geleden dat de 10-jarige Denise is overleden. De inzameling die wij als Ajax-fans onder elkaar hebben gehouden resulteerde in twee mooie bloemstukken op de uitvaart van Denise.

Zuid was eventjes stil in de tiende minuut net zoals Vak 410. Een moment van kippenvel daalde neer over de Arena. Denise, 10 jaren jong en gegrepen door de ziekte kanker. Denise heeft vorig seizoen de wedstrijd Ajax – Heracles, mede dankzij Danny Blind, nog kunnen meemaken in een skybox in de Arena. Denise genoot van de overwinning en wat hadden wij Denise die 31ste landstitel gegund. Helaas mocht het niet zo zijn.

Afgelopen zondag was er weer een editie van Ajax – Heracles en hoe moeilijk het ook was besloten de vader en zus van Denise om ons te komen bedanken op Zuid. Het was een emotionele ontmoeting maar ook een ontmoeting met heel veel waardering van beide kanten. Wij als redactie van AjaxFanzone.nl willen alle Ajacieden die een donatie hebben gedaan bedanken zodat er twee bloemstukken aanwezig waren op de uitvaart van Denise. Ook Stichting KiKa bedankt alle Ajacieden in een brief die wij vandaag mochten ontvangen. Het bedrag wat is overgebleven is namelijk in zijn geheel ten goede gekomen aan de Stichting KiKa.

Related posts