Ook Ruud Geels uit forse kritiek op psv: ‘Dit kan ze de titel kosten’

Het is inmiddels overduidelijk dat psv bezig is aan een turbulent seizoen. De Eindhovenaren hebben te maken gehad met diverse incidenten en zijn in de afgelopen maanden vaker negatief dan positief in het nieuws geweest. Ruud Geels, voormalig topspits, begrijpt er helemaal niets van.

Geels speelde in zijn loopbaan voor zowel psv als Ajax en zag een groot verschil tussen de clubs: “psv was een baken van rust, daar was nooit narigheid en het kwam al helemaal niet naar buiten”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Bij Ajax stond elk akkefietje de dag daarna in de krant, maar nu is het andersom: bij Ajax is het rustig, terwijl het bij psv rommelt. Dat is nooit geweest. Ik weet ook niet hoe dat komt, maar het kan psv de titel kosten.”

In de eerste wedstrijd na de winterstop sloeg een woeste Erik Pieters na een rode kaart tegen PEC Zwolle een ruit kapot en raakte zwaar geblesseerd. Sindsdien volgden er een reeks incidenten bij psv. Jeremain Lens werd geschorst nadat hij een opstootje had uitgelokt in de catacomben na het treffen met feyenoord, de aanvaller maakte later na de uitwedstrijd bij Roda JC Kerkrade ook nog eens ruzie met de eigen fans en Dries Mertens deelde een gemene tik uit aan Rodney Sneijder. Verder zorgen ook Mark van Bommel en Kevin Strootman met hun vele gepraat in het veld voor enorm veel irritatie. De Einhovenaren hebben inmidddels twee gedragsdeskundigen in huis gehaald om de selectie te observeren.

Bron o.a: AD.nl

Related posts