‘Jeugdtrainer psv in gesprek met Ajax’

Psv-jeugdtrainer Willem Weijs is volgend seizoen mogelijk werkzaam op De Toekomst, het sportcomplex van Ajax. Voetbal International meldt woensdag dat de Amsterdammers met de trainer in gesprek zijn over een functie in de jeugdopleiding van Ajax.

De 26-jarige Weijs is sinds medio 2007 werkzaam in de opleiding van de Eindhovenaren. In zijn zes jaar bij psv vervulde Weijs voornamelijk de functie van techniektrainer. Bovendien was hij trainer van de F1 en assistent-trainer van de C1. Tussen 2010 en 2012 was hij ook nog eens werkzaam als coördinator bij het jeugdplan van psv. Niet bekend is wat voor een functie Weijs in de jeugdopleiding van Ajax zal gaan vervullen. Zeker lijkt dat de jonge trainer na het lopende seizoen vertrekt bij psv.

Tekst: Soccernews

Related posts