Column: ‘Clubliefde is onbetaalbaar’

De derde titel op rij komt in zicht. Frank de Boer is de naam van trainer achter het succes. Pas 2,5 jaar trainer van de eerste selectie en dan toch al weer op weg naar de 3de titel op rij. Wie kan hem dat na vertellen? De Boer, een geschenk uit de hemel in de tijden dat het er binnen Ajax om ging spannen.

Alsof het hem allemaal niks deed, maar diep van binnen moet zijn Ajax-hart toch flink gebloed hebben. Zijn liefde, zijn club, zo’n grote puinzooi. Hij liet zich er geen seconde door afleiden en voerde het plan uit dat hij in zijn hoofd had; van Ajax een onverslaanbare voetbalmachine maken. Twijfels waren er in het begin. Zou Frank de boel kunnen redden? Kwam er niet gelijk te veel bagage op zijn schouders? Moest hij op dit moment wel willen instappen? Clubliefde, een woord dat het antwoord is op alle vragen.

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl

Related posts