Kom jij onze redactie versterken?!

AjaxF-side.NL is een van de grootste Ajax-fansites op het web! In 2007 werd de site zelfs door de fans zelf uitgeroepen tot beste Ajax-website (zie eerdere bericht). Wij hebben een leuk redactieteam maar kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken. Wij zoeken Ajacieden die op de hoogte zijn van datgene dat leeft binnen onze club en veel op het internet aanwezig zijn of hier vaak makkelijk toegang toe hebben. Daarnaast zoeken we mensen die technisch onderlegt zijn om ons platform te verbeteren.

Ben jij (liefst ook vaak overdag!) in staat de ontwikkelingen te volgen en ben je in staat dit goed te verwoorden en te posten op onze site? Stuur dan een mail met je persoonlijke gegevens plus relevante info naar redactie@ajaxf-side.nl en wellicht kunnen wij je binnenkort begroeten in ons enthousiaste team!

Redactie www.AjaxF-side.NL

Related posts