Pantelic met goal en twee assists grote man bij Servië; Sulejmani wint met Jong Servië

Servië heeft voor het eerst in de historie het WK weten te bereiken. Een 5-0 zege op Roemenië was meer dan voldoende voor de eerste plaats in de kwalificatie-poule. Servië is niet meer te achterhalen door nummer twee in de poule; Frankrijk. Marko Pantelic, opgeroepen in plaats van de geschorste p$v-er Lazovic, had een grote rol bij de zege. Hij scoorde zelf de 2-0 en zorgde vervolgens voor twee assists. Ex-Ajacied Christian Chivu kreeg in de 84e minuut nog een rode kaart.

Miralem Sulejmani kwam met Jong Servië in actie tegen Jong Cyprus en won met 2-0. Dat het lang spannend bleef, hadden de jonge Serven vooral aan zichzelf te wijten. Na de 1-0 door Milan Milanovic miste de thuisploeg zeer goede mogelijkheden om een ruimere voorsprong te nemen. Pas een minuut voor tijd viel de verlossende tweede treffer toen de in de 80ste minuut voor Sulejmani ingevallen Danijel Aleksic de 2-0 maakte.

Related posts