Huntelaar hekelt machtbepalers bij Real

Klaas-Jan Huntelaar is klaar met Real Madrid. Niet om de collega’s voetballers en supporters maar met name over de nieuwe machthebbers in de Spaanse hoofdstad. In een gesprek met Sportweek laat Huntelaar weten een moeilijke periode achter de rug te hebben.

Huntelaar is nog steeds onder de indruk van de club Real Madrid. ‘Ik heb veel goede mensen leren kennen en die bleven ook normaal tegen mij doen toen het bericht in de media kwam dat ik moest vertrekken bij de club. Voor mij zijn zij, met de fans, het hart van Real’.

Het andere hart van Real en met name de nieuwe machtbepalers hebben het bij The Hunt behoorlijk verbruid. ‘De mensen die nu de macht hebben, gedragen zich minder ‘Koninklijk’. Ik zat er pas een halfjaar, maar zij hadden al bepaald waar ik heen zou gaan. Naar VfB Stuttgart. Dat was de verkeerde volgorde. Die handelwijze was de grootste irritatie. Waar ik speel bepaal ik zélf’, aldus de getergde aanvaller. Dat Vfb Stuttgart op het laatste moment zei dat het niet met de salariseisen van Huntelaar kon leven blijkt nu dus ook niet de echte waarheid. Klaasie had gewoon geen zin om te gaan ballen in het land van Bratwursten en bier.

AC Milan
De laatste weken zijn voor Huntelaar niet bepaald prettig verlopen. ‘Ik kreeg zelf ook een beetje het gevoel van hoe gaat dit aflopen. Ik lijk misschien heel koel, maar dat kostte energie. Ik heb veel aan de telefoon gezeten met mijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. Trainen op een bijveld met als doel jezelf te onderhouden en wetende dat je geen speeltijd meer krijgt doet pijn. Dat is irritant en best een moeilijke ervaring geweest. Maar óók een bevestiging van mijn innerlijke kracht. Ik had goed in mijn hoofd wat ik wilde. Daar week ik niet van af’. Met de transfer naar AC Milan kwam er uiteindelijk toch nog een oplossing en kan Huntelaar opnieuw bewijzen dat hij wel degelijk een topclubwaardige spits is.

Bron: Sportweek.nl

Related posts