There are no ads, please add some


Mido keert terug naar huis

Het Egyptische Zamalek heeft bekend gemaakt dat het Achmed Mido Hossam een jaar huurt van het Engelse Middlesbrough. Zamalek heeft ook een optie tot koop afgedwongen op de 26-jarige oud-Ajacied. Zamalek betaald maar liefst 4 miljoen pond huur en zal daarnaast nog 1 miljoen overmaken indien het volgend seizoen Mido inderdaad definitief overneemt.

Mido lag overhoop met Middlesbrough. Onlangs weigerde hij tijdens de voorbereiding op de training te verschijnen. Mido speelde bij acht verschillende Europese clubs gedurende de laatste negen jaar: Gent, Ajax, Celta de Vigo, Olympique Marseille, Roma, Tottenham Hotspur, Middlesbrough en Wigan.<BR><BR><b>Zie ook eerdere berichten:</b><BR>25-07-2009: <a href=”shownews.asp?id=9119″>Nog onbekende club verlost Middlesbrough van ‘lastpak’ Mido</a><BR>18-07-2009: <a href=”shownews.asp?id=9040″>’Mido aangeboden bij Ajax'</a><BR>25-03-2007: <a href=”shownews.asp?id=2126″>Mido: ‘Ronald Koeman heeft mij al gebeld!’ </a></b>

Gerelateerde posts