Jol maakt selectie bekend voor duel tegen Benfica

Martin Jol heeft de selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen Benfica. Marvin Zeegelaar behoort onder meer tot het selecte gezelschap Ajacieden voor de tweede wedstrijd op het Amsterdam Tournament.

Kennedy, Evander Sno en Rob Wielaert mogen dit keer de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Wielaert maakt plaats voor de weer fitte Oleguer. Opvallend is dat Toby Alderweireld wel weer deel uit maakt van het keurkorps. De Belg krijgt de hele voorbereiding al veel speeltijd. Sno en Kennedy zijn vervangen door Jan-Arie van der Heijden en Rasmus Lindgren. Jol kondigde vrijdagavond na afloop van het duel met Atlético al aan dat Kenneth Vermeer tegen Benfica het doel mag verdedigen. Ajax – Benfica wordt zondag vanaf 21.15 uur gespeeld.

De selectie voor de wedstrijd tegen Benfica:
Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Ismaïl Aissati, Kenneth Vermeer, Bruno Silva, Luis Suarez, Toby Alderweireld, Dario Cvitanich, Siem de Jong, Vurnon Anita, Dennis Rommedahl, Mitchell Donald, Oleguer, Rasmus Lindgren, Jan-Arie van der Heijden, Marvin Zeegelaar

Related posts